Altijd maximaal rendement met Asset Management 

 

 

 

1x1px

Ondermaatse prestaties en gebrek aan toezicht op jouw zonne-energie project kan een grote impact hebben op de duurzaamheid en financiële prestaties van de installatie. Het is daarom van groot belang dat jij de installatie volledig begrijpt vanuit financieel en optimalisatieperspectief. Zoncoalitie helpt je bij het beheer van jouw zonnestroominstallatie door belangrijke inzichten te geven op kritieke gebieden.

calculate-50px@1x

Financieel overzicht

Wij controleren alle data vanuit jouw installatie, zodat je precies weet hoeveel jij opwekt. Ieder half jaar ontvang je een financiële rapportage en zorgen wij ervoor dat alle administratie op orde is. Ook nemen wij een extra stap en gaan samen met jou op zoek naar omzet verhogende mogelijkheden, zodat het rendement van jouw zonnestroom installatie mogelijk nog hoger wordt.

verified_user-50px

Compliance

Je weet altijd zeker dat jouw installatie voldoet aan alle wet- en regelgeving met RVO en CertiQ en aan alle verzekerings-eisen. Wij zorgen dat je nooit in de knoop komt met de eisen die jouw verzekering stelt als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd wat betreft veiligheid van jouw installatie.

formulier

Contractbeheer

Wij zorgen dat jouw onderhoudscontract en de voorwaarden hiervan bij jouw situatie past. Daarna evalueren wij de installaties periodiek en zorgen dat jouw onderhoudscontract op de juiste wijze wordt nageleefd. Wij berekenen wij de gegarandeerde opbrengst van installateurs en checken of de doelen worden behaald. Ook evalueren we contracten met de energieleverancier, het meetbedrijf en huurders.

Altijd inzicht in de prestaties van jouw installatie

 

Opbrengst (1)

Met dank aan Zoncoalitie hebben we duidelijk inzicht in het financiële rendement van onze zonnepanelen. We hoeven ons geen zorgen te maken dat er fouten gemaakt worden in de verrekening van de opgewekte energie of dat we niet voldoen aan de steeds strenger wordende vereisten van opstalverzekeraars.

bink36

Projecten in beheer

Deze klanten maken al gebruik van Zoncoalitie beheer.

Aanleiding

BINK36 is een historisch pand waar ondernemers en startups kantoorruimte huren. Er zijn veel verschillende units en uitstekende voorzieningen. 

Oplossing

Op het dak van BINK36 in Den Haag liggen aan 2700m2 zonnepanelen. Zoncoalitie heeft de Financial reporting, PV analytics, battery investigation, energy contract investigation geregeld.

Impact

solar-panels-icon 1122 zonnepanelen

power-icon  377 kWp aan vermogen

Aanleiding

Op het dak van het Go West gebouw in Amsterdam Westpoort liggen 780 panelen. Om te zorgen dat deze panelen rendabel blijven, werd Zoncoalitie Beheer ingeschakeld

Oplossing

. Zoncoalitie heeft de Financial reporting, PV analytics, battery investigation, energy contract investigation geregeld.

Impact

solar-panels-icon 780 zonnepanelen

power-icon  256 kWp aan vermogen

Aanleiding

Op het dak van vleeshandel Topkip liggen nu 300 panelen met een vermogen van 120 kWp.

Oplossing

Zoncoalitie heeft de Financial reporting, PV analytics, battery investigation, energy contract investigation geregeld.

Impact

solar-panels-icon 300 zonnepanelen

power-icon  120 kWp aan vermogen

Meer weten?

Onze collega Christian Clem is gespecialiseerd in het maximaliseren van rendement op zonnestroom installaties. Hierbij wordt gekeken naar technische prestatie maar ook naar de verrekening met de huurder(s), energieleverancier, RVO en de installateur. Vragen over hoe hij jou kan helpen? Neem dan contact op met Christian.

chris

Volg ons op Social Media

Blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en projecten via Social Media.

linkedin-50px