Samen voor Duurzame Energie op de Heining. Doet u al mee?

 

de Heining – Amsterdam.

Getekende intentieverklaringen. Status van 30 juni, 12:00 uur.

Al deze groene daken besparen of gaan kosten besparen op hun energierekening door zonnepanelen! Doet u al mee? Download nu de intentieverklaring en stuur op naar heining@zoncoalitite.nl.

Loop deze unieke kans niet mis!

Gemeente Amsterdam en Zoncoalitie hebben de handen ineen geslagen om ondernemers op ‘De Heining’ te informeren over de voordelen en mogelijkheden van zonne-energie. De Heining is een industriegebied in Amsterdam-West wat zich kenmerkt door de vele Automotive bedrijven. Bedrijven die graag kosten willen besparen, wat ten tijde van de coronacrisis niet minder is geworden. De meeste bedrijven hebben een kleinverbruikaansluiting. Dat betekent dat er voor zonne-energie gebruik zal worden gemaakt van de Salderingsregeling. Door goed te kijken naar het verbruik van de ondernemers en de technische randvoorwaarden van de gebouwen zullen de projecten efficiënt ontwikkeld worden. Doordat gebruik wordt gemaakt van een collectieve inkoop en financieringsmogelijkheden van het Duurzaamheidsfonds van de gemeente Amsterdam, wordt (energie)kostenbesparing verder gemaximaliseerd.

Hoe werkt deze kostenbesparing?

Tot 90% van de kosten kunnen door het Duurzaamheidsfonds worden gefinancierd. De rente en aflossing aan het Duurzaamheidsfonds zijn lager dan de huidige energiekosten, op deze wijze wordt de kostenbesparing gerealiseerd.

Wie doen er mee?

In april 2020 heeft de gemeente Amsterdam bij diverse ondernemers op De Heining geïnformeerd naar de behoefte om met zonne-energie kosten te besparen. De eerste reacties zijn positief gebleken. Van de 65 partijen die gecontacteerd zijn, hebben 24 partijen aangegeven interesse te hebben. Op basis hiervan zal Zoncoalitie deze ondernemers op 18 mei 2020 een QuickScan toesturen per post en e-mail. Op deze QuickScan staat per locatie goed uitgelegd hoe de ondernemer kosten kan besparen door middel van het opwekken van energie met behulp van zonnepanelen.

Wilt u meer weten over wat zonne-energie op uw dak kan opleveren?

Ondernemers die op basis van deze QuickScan meer willen weten kunnen een persoonlijk video- of telefoongesprek inplannen. Dit gesprek kan via de telefoon plaatsvinden, hiervoor hoeft u slechts een afspraak in te plannen via onderstaande link. Zo blijven we ook ten tijde van Corona gewoon doorwerken aan de energietransitie en de kostenvoordelen die daarmee gepaard gaan voor de ondernemer.

Plan een video- of telefoongesprek in en wij zullen uw vragen beantwoorden.

 

Videogesprek Inplannen

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Niet beschikbaar

Naam*:

Email*:

Telefoon:

Tijdvak*:

Details:

Wat gebeurt er na de afspraak?

Indien u na de videocall overtuigd bent, kunt u intekenen voor de collectieve inkoop.

Maak kennis met Team Zoncoalitie