Vacatures

Vacature: Team Lead Operations

We zijn op zoek naar een Team Lead Operations! Je zal nauw samenwerken met onze operationeel directeur, commercieel directeur en ons team met projectmanagers. In deze functie ben je de verbindende kracht in het realiseren van projecten van haalbaarheidsstudie tot aan de realisatie.


Jouw opdracht


Als Team Lead Operations ben je actief op strategisch niveau en begeef je je in een dynamisch speelveld met mensen en techniek in een uiterst boeiende en snel veranderende duurzame markt. Zo speel je concreet en kundig in op de behoeften van alle stakeholders aan klantzijde, vertaal je alle wensen naar een Programma van Eisen en heldere uitgangspunten voor onze uitvraag in de markt. De complexiteit zit hem in de optimalisatie van: de technische mogelijkheden van het vastgoed, de wensen van de eindgebruiker en andere stakeholders en de zoektocht naar de beste business case. Je werkt altijd samen met collega projectmanagers om bevindingen uit de technische haalbaarheidsstudie te vertalen naar de relevante commerciële keuzes en bijbehorend advies. Nadat een geschikte bouwer is gevonden blijf je samen met collega projectmanagers betrokken bij de realisatie en oplevering om daarmee een tevreden klant te realiseren.

Je belangrijkste succesfactoren zijn: resultaatgerichtheid, creativiteit, probleemoplossend vermogen en een teamspeler. Daarnaast heb je commerciële voelsprieten om steeds te begrijpen waar de klant behoefte aan heeft. Gedurende het gehele proces ben je scherp op het budget en de planning en pak je uitdagingen met beide handen aan.


Hoe ziet je werkdag eruit?


Onze klanten hebben vastgoed door het hele land. Je zal afwisselend op een projectlocatie, bij de klant op kantoor en bij ons op kantoor werkzaam zijn. Thuiswerken is ook geen probleem. Op locatie werk je samen met de klant en andere stakeholders zoals de eventuele gebruikers (huurders), de huisinstallateur en andere technische partijen. Op ons kantoor nabij het Olympisch stadion in Amsterdam werk je met ons hele team samen om een soepel proces voor de klant te waarborgen en realiseer je verbeteringen in ons interne proces. 


Wat heb je ons te bieden?


• Je bent assertief, analytisch en durft kritisch te zijn waar nodig
• Minimaal hbo-diploma richting Bouwkunde, (technische/bouwtechnische) Bedrijfskunde of een technische richting; of minimaal HBO werk-/denkniveau verkregen door ervaring binnen de technische branche en of vastgoed.
• Je werkt graag in een team, bent commercieel, hebt een gezonde dosis durf en bent enthousiast over de energietransitie
• Minimaal 5 jaar ervaring met (technische)projecten op operationeel niveau
• Je hebt een dienstbare houding met goede communicatieve vaardigheden
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Dit bieden wij jou!


• Marktconform salaris passend bij je ervaring
• Flexibele werkplek inclusief thuiswerken (streven is 50/50) 4 of 5 dagen per week, met flexibele werktijden voor een gezonde work-life balance.
• Laptop
• Kantoor naast het Olympisch stadion in Stadium in Amsterdam
• Open werkomgeving met ruimte voor je eigen inbreng en om nieuwe ideeën uit te werken
• Maandelijkse teamborrels en andere outings met het Zoncoalitie team
• Onderdeel zijn van een jong en snelgroeiend team met solar experts met volop kansen om je te ontplooien
• Duurzame bijdrage aan de energietransitie

Heb je interesse? Laten we afspreken!


Wil je ons team komen versterken. We leren je graag kennen tijdens een kop koffie bij ons op kantoor. Heb je vragen over bovenstaande vacature, neem dan contact op met Caroline via caroline.vanherwerden@zoncoalitie.nl.

Voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Over Zoncoalitie


Als onafhankelijk platform realiseren wij zonnedaken en slimme energieoplossingen voor vastgoedeigenaren. Wij geloven dat de ontwikkeling van zonnedaken gemakkelijk gemaakt kan worden door onze collectieve kennis beschikbaar te maken via onze onlineapplicatie. Ons doel is om de ontwikkeling van zonnedaken zo veel mogelijk te standaardiseren en tegelijkertijd in de realisatie de hoogste kwaliteitseisen na te streven. Toch is iedere klant en ieder vastgoed anders dus is er voor iedere situatie nog altijd een op maat gemaakt advies nodig.

Wij werken momenteel aan 150 zonnedaken door heel Nederland met een team van 15 solar specialisten. Daarnaast beheren we ook operationele projecten voor de lange termijn. Hierin monitoren we de installatie, financiële rapportage, geven inzicht in data en adviseren over innovatieve energieoplossingen zoals opslag en EV-charging en het verhandelen van de opgewekte stroom.
Gerelateerde artikelen