Provada 2019

Als één van de winnaars van de Provada Future Startup Battle is Zoncoalitie 4, 5 en 6 juni aanwezig op de Provada om vastgoed klaar te maken voor de toekomst. We zijn te vinden in hal 11, stand 10, plek nummer 19. Onze experts staan klaar om vastgoedeigenaren te informeren over hoe zij hun vastgoed rendabel kunnen verduurzamen door middel van zonne-energie. Op basis van het innovatieve proces dat schuil gaat achter de het onafhankelijk matchingsplatform heeft Provada Future de Zoncoalitie uitgekozen. Zoncoalitie brengt expertise uit verschillende disciplines samen en creëert daarmee een onafhankelijk platform om zonne-energie op zakelijk vastgoed te realiseren.

Vragen over uw vastgoed waarmee u bij Zoncoalitie onder andere terecht kunt:

Wat gebeurt er wanneer mijn vastgoed in 2023 niet energielabel C of beter heeft?

Hoe zit het met natrekking, opstalrechten en rangwissels?

Welke rechten en plichten heb ik richting mijn huurders?

Wat is de invloed op de waardering van mijn vastgoed?

Hoe zorg ik voor goede voorbereiding en de juiste uitvraag in de markt?

Hoe ontwikkelen subsidieprogramma’s en wetgeving zich?

Zoncoalitie op Provada Future 2019

Hal 11

 

Stand 10

 

Nummer 19

Thema Afbeelding Provada 2019

We zien u graag voor een kop koffie op onze stand!

Tevens hebben wij de handen ineen geslagen met ING Real Estate Finance om vastgoedeigenaren te informeren over de mogelijkheden van zon op dak.

 

Bent u klant bij ING en aanwezig op een van hun borrels of bijeenkomsten? Dan ontmoeten we u graag daar.

In een interview voor VastgoedJournaal sprak Alex Muhring over de keuze om mee te doen aan de Provada Future startup battle.

 

“We willen zoveel mogelijk vastgoedpartijen laten weten dat er sinds kort een mogelijkheid is om je onafhankelijk te laten adviseren. Dan kun je natuurlijk niet ontbreken op de komende vastgoedbeurs Provada. En we vonden het samenwerken met Provada Future en Holland ConTech & PropTech een logische keuze. Daarom hebben we meegedaan aan de startup battle, en daar zijn we als een van de winnaars uitgekomen.” 

 

Verder lichtte Muhring de innovatieve werkwijze toe die schuilgaat achter de Zoncoalitie. Dit is de reden dat Zoncoalitie als een van de winnaars uit de startup battle gekomen.

 

“Veel bedrijven willen verduurzamen, zon op dak is een logisch stap qua rendement en wetgeving maar ook complex en abstract. Er komt veel bij kijken: financiering, technisch juridisch en praktisch. Men is druk , en heeft niet de expertise of tijd om het helemaal zelf te regelen. Zoncoalitie is een ervaren partij in het bedenken wat de beste structuur of oplossing is voor een bepaald type vastgoed. We hebben alle expertise in huis om onafhankelijk te kunnen adviseren zodat de client de goede keuzes kan maken.” 

 

Lees het gehele artikel op VastgoedJournaal.nl

General Manager Zoncoalitie