“Covid-19 ontregelt ons leven,

maar biedt ook een historische kans.”

 

Realiseer uw zonne-energie project en investeer in de toekomst van uw bedrijf. Met de zonne-energie subsidie (SDE+) die u in uw bezit heeft, kunt u de energiekosten verlagen, een positief financieel rendement behalen en bijdragen aan de lokale energietransitie. Om ervoor te zorgen dat u uw subsidie gebruikt voordat deze afloopt, kan Zoncoalitie u ondersteuning en begeleiding bieden bij elke stap in het proces. Lees er hier meer over.

  1. We stellen een projectrapport op waarbij we analyseren welke mogelijkheden er zijn en aan welke vereisten u moet voldoen.
  2. Met het projectrapport gaan we, via een biedproces, op zoek naar de beste partij om dit te realiseren. De beste partij waarbij we de kosten minimaliseren en de kwaliteit maximaliseren.
  3. Zodra uw project is voltooid, sluiten we af met een technische audit, waarbij we testen of uw project veilig en volgens de nationale richtlijnen en de offerte is geïnstalleerd.

Videogesprek Inplannen

 

Tijdens dit 30 minuten durende videogesprek lopen we met u door alle mogelijkheden van uw zonneproject en beantwoorden we uw eventuele vragen. Dit is natuurlijk kosteloos en bindt u nergens aan. Indien u overtuigd bent van onze werkwijze sturen we u na het gesprek een voorstel op maat. Klik hieronder op de datum die bij u past. Het zou kunnen zijn dat onze bevestingingsmail in uw spam folder is beland.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Niet beschikbaar

Naam*:

Email*:

Telefoon:

Tijdvak*:

Details:

Zoncoalitie is het onafhankelijke platform voor advies en ontwikkeling van zonnestroomprojecten op commercieel vastgoed. We hebben sinds 2017 honderden projecten begeleid, veelal voor professionele vastgoed beleggers.

Maak kennis met Team Zoncoalitie

Wilt u meer weten over Zoncoalitie? Lees dan meer over wat we hier doen!

Of bezoek onze LinkedIn pagina.