Team Zoncoalitie

Alex Muhring

General Manager

Alex Muhring staat aan het roer van Zoncoalitie. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest als bankier in onder meer Londen en als investeerder in Oost-Europa is hij gepassioneerd geraakt over zonne-energie. Door zijn achtergrond in de financiële sector weet hij wat nodig is om de opbrengst van een zonnestroom project te maximaliseren voor de vastgoed eigenaar.

Robert Ten Broek

Sr. Project Engineer

Robert ten Broek is technisch-directeur. Hij is hiervoor actief geweest bij Ampelmann Operations en was daar verantwoordelijk voor verschillende offshore-projecten in Europa en Zuid-Amerika. Hij geeft leiding aan de afdeling voor haalbaarheidsstudies en aanbestedingen.

Adriaan Copper

Sr. Business Development

Adriaan Copper is Senior Manager Business Development bij Zoncoalitie. Ruim twaalf jaar is hij actief geweest in leidinggevende Commodity Finance en Asset Based Finance functies bij o.a. ABN AMRO en Rabobank in binnen en buitenland. Als gecertificeerd Solar Specialist en Energie Transitie Masterclass alumnus van de Erasmus Universiteit heeft hij zich de afgelopen jaren thuis gemaakt in klimaat en duurzaamheid vraagstukken.

Jasper van Loenhout

Project Engineer

Jasper van Loenhout is Project Engineer. Hij rondde de master Sustainable Energy Technology aan de Technische Universiteit Delft af met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde. Zijn ervaring in de groene-energiesector heeft hij meegenomen in het Zoncoalitie Team.  

Susan De Grijp

Sr. Business Development

Susan de Grijp is Senior Partnerships en Communicatie Manager. Nadat ze haar master Bedrijfskunde afrondde heeft ze negen jaar bij Google gewerkt en drie jaar bij verschillende start-ups. Ze versterkt het Zoncoalitie team met het genereren van nieuwe business en het professionaliseren van het platform. Ook is ze het aanspreekpunt voor de vereniging.

Teun Doggenaar

Jr. Project Manager

Teun Doggenaar buigt zich over de Acquisitie en Projectrapportages van elk zonnestroom project. Ook is hij vaak op het dak te vinden voor constructieonderzoek. Zijn achtergrond in Civiele Techniek is onmisbaar bij het verduurzamen van vastgoed. 

Merlijn Schippers

Jr. Project Manager

Merlijn Schipper buigt zich over de Acquisitie en Projectrapportages. Hij is vaak te vinden in het archief om constructietekeningen te onderzoeken. Op het moment is hij bezig met het afronden van zijn studie Aarde en Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam: hier richt hij zich op duurzame-energie. 

Pien Spekreijse

Jr. Project Manager

Pien Spekreijse houdt zich bezig met projectrapportages en modelleringen. Ze is bezig met het afronden van haar studies Artificial Intelligence en Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. 

Meer weten over Zoncoalitie? Lees hier meer over wat we doen!