Team Zoncoalitie Alex Muhring

Alex Muhring

Directeur

Alex Muhring staat aan het roer van Zoncoalitie. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest als bankier in onder meer Londen en als investeerder in Oost-Europa is hij gepassioneerd geraakt over zonne-energie. Door zijn achtergrond in de financiële sector weet hij wat nodig is om de opbrengst van een zonnestroom project te maximaliseren voor de vastgoed eigenaar.

Team Zoncoalitie Robert ten Broek

Robert Ten Broek

Operationeel Directeur

Robert ten Broek is operationeel directeur. Hij is hiervoor actief geweest bij Ampelmann Operations en was daar verantwoordelijk voor verschillende offshore-projecten in Europa en Zuid-Amerika. Hij geeft leiding aan de afdeling voor haalbaarheidsstudies en aanbestedingen.

Team Zoncoalitie Adriaan Copper

Adriaan Copper

Commercieel Directeur

Adriaan Copper is Commercieel Directeur bij Zoncoalitie. Ruim twaalf jaar is hij actief geweest in leidinggevende Commodity Finance en Asset Based Finance functies bij o.a. ABN AMRO en Rabobank in binnen en buitenland. Als gecertificeerd Solar Specialist en Energie Transitie Masterclass alumnus van de Erasmus Universiteit heeft hij zich de afgelopen jaren thuis gemaakt in klimaat en duurzaamheid vraagstukken.

Team Zoncoalitie Jasper van Loenhout

Jasper van Loenhout

Project Engineer

Jasper van Loenhout is Project Engineer. Hij rondde de master Sustainable Energy Technology aan de Technische Universiteit Delft af met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde. Zijn ervaring in de groene-energiesector heeft hij meegenomen in het Zoncoalitie Team.  

Team Zoncoalitie Teun Doggenaar

Teun Doggenaar

Project Manager

Teun Doggenaar buigt zich over de Acquisitie en Projectrapportages van elk zonnestroom project. Ook is hij vaak op het dak te vinden voor constructieonderzoek. Zijn achtergrond in Civiele Techniek is onmisbaar bij het verduurzamen van vastgoed. 

Team Zoncoalitie Merlijn Schippers

Merlijn Schippers

Project Manager

Merlijn Schipper buigt zich over de Acquisitie en Projectrapportages. Hij is vaak te vinden in het archief om constructietekeningen te onderzoeken. Op het moment is hij bezig met het afronden van zijn studie Aarde en Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam: hier richt hij zich op duurzame-energie. 

Team Zoncoalitie Pien Spekreijse

Pien Spekreijse

Business Development Manager

Pien Spekreijse houdt zich bezig met projectrapportages en modelleringen. Ze heeft haar studie Future Planet Studies afgerond in de richting duurzame energie en is bezig met het afronden van de studie Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam.

Team Zoncoalitie Justing Mulder

Justin Mulder

Project Manager

Justin Mulder is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met de master Systems & Control. Hier hield hij zich bezig met het ontwikkelen van een cash-flow forecast methode in samenwerking met PwC. Met zijn achtergrond in Finance, Sales en Techniek is hij zeer waardevol voor het Zoncoalitie Team.

Susan De Grijp

Marketing Manager

Susan de Grijp is Senior Marketing Manager. Nadat ze haar master Bedrijfskunde afrondde heeft ze negen jaar bij Google gewerkt en vijf jaar als marketing adviseur bij verschillende bedrijven. Ze is verantwoordelijk voor partnerships, het genereren van nieuwe business en het professionaliseren van het platform. Ook is ze het aanspreekpunt voor vereniging de Zoncoalitie als secretaris van het bestuur.

Team Zoncoalitie Christian Clem

Christian Clem

Business Development Manager

Christian Clem richt zich op de financiën, strategie en het aantrekken van financieringen. Hij werkte vijf jaar bij Solar Startups in de VS, waar hij aan het hoofd stond van grote scale-ups en transacties. Voor hij in de zonne-energie wereld terecht kwam werkte Christian in de investerings- en bankwereld o.a. bij J.P. Morgan. Hij heeft een MSc in Finance aan de Universiteit van Tampa.

Charlie Groenewegen

Project Manager

Charlie Groenewegen is Project Manager en richt zich op de ontwikkelingen bij het opslaan van duurzame energie. Hij is bezig met het afronden van de MSc Sustainable Energy Technology aan de Technische Universiteit van Delft. Zijn kennis over duurzame energie neemt hij mee in het team.

Meer weten over Zoncoalitie? Lees hier meer over wat we doen!