Duurzaam Bedrijfsleven: Zoncoalitie organiseert seminar Zonne-Energie op Grootzakelijk Vastgoed

Zonne-energie is een veelbesproken onderwerp, maar tegelijkertijd een complex en abstract begrip. Om deze reden organiseert de Zoncoalitie op 12 september voor de tweede maal dit jaar een seminar. Voor grootzakelijk vastgoedbezitters, beleggers en portefeuillehouders.

 

Klik hier en zie het uitgelichte artikel op DuurzaamBedrijfsleven.nl.

 

Nederland staat op de voorlaatste plaats van de Europese ranglijst voor hernieuwbare energie. Wij zijn nog ver verwijderd van de doelstelling die is afgesproken in Parijs. Voor Nederland geldt als doel dat in 2020 veertien procent van het verbruik van energie moet komen uit hernieuwbare bronnen. In 2017 was dat nog maar 6,6 procent. De verwachting is dan ook dat de overheid de regelgeving zal gaan aanscherpen.

Eigenaren van grootzakelijk vastgoed kunnen aan deze doelstelling een aanzienlijke bijdrage leveren door hun vastgoed te voorzien van zonnepanelen. Zonne-energie heeft daarnaast diverse andere effecten op het vastgoed die het rendement positief beïnvloeden. Bovendien gaan daken voorzien van zonnepanelen langer mee, wat scheelt in onderhoud.

De Zoncoalitie organiseert in samenwerking met ING, Eversheds Sutherland en Colliers op 12 september voor de tweede keer dit jaar het seminar Zon-Op-Grootzakelijk-Vastgoed in Hotel Okura, Amsterdam. Dit seminar is gratis toegankelijk en alleen voor eigenaren van vastgoed.

 

Klik hier voor meer info of aanmelden voor het seminar.