Zoncoalitie - Zonne-energie? Groot dak? Mis de SDE+ deadline niet!
2864
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2864,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Werkwijze

In 4 stappen bij kwalitatieve offertes van passende aanbieders

1. Informeren

We informeren u over de mogelijkheden en selecteren de opties die het best aansluiten bij uw situatie en wensen. We wijzen u op alle voordelen die het opwekken van zonne-energie met PV-panelen voor uw vastgoedportefeuille heeft.

2. SDE+ Aanvraag

Voor grote daken is de SDE+-subsidie een vereiste. Met een machtiging vragen wij kosteloos de SDE+-subsidie op naam van de vastgoedeigenaar aan. Alle documenten die nodig zijn voor de aanvraag worden door ons verzorgd.

3. Projectvoorbereiding

We maken een projectmap met alle informatie die een aanbieder nodig heeft om een accurate offerte te maken. Wij kunnen helpen met checks voor dakbedekking, draagkracht, gebruikersprofiel, aansluitwaarde, advies m.b.t. tot juridische structuren en financieringen.

4. Matching

Door de projectvoorbereiding bieden alleen de aanbieders die goed passen bij uw profiel een offerte aan. U kunt dan de voor u meest gunstige aanbieder kiezen en u komt beslagen ten ijs!

Interesse? Neem contact op Machtigingsformulier