Onze aanbieders

Onze aanbieders bestaan uit EPC’ers, Ontwikkelaars, Financiers, Coöperaties en Energieleveranciers. Zij dienen offertes in via de portal van Zoncoalitie en zijn aangesloten bij kwaliteitskeurmerken als Zonnekeur, InstallQ, VCA/EBN en KvINL. Door onze werkwijze is er veel eenduidigheid en concurrentie, wat leidt tot de beste aanbieding voor de klant. Natuurlijk heeft de klant de vrijheid om zelf aanbieders aan te dragen om deel te nemen aan het matchingsproces.

matching (2)
aton (1)
Aton Projects
Website
Logo_Bata_RGB
Bata Energy Solutions
Website
aanbieders-beter-duurzaam-840x473
BeterDuurzaam
Website
aanbieders-devcon-840x473
Devcon
Website
Thumbnail
Ecorus
Website
Thumbnail
Eigenenergie.net
Website
Eneco_logo
Eneco
Website
generation green
Generation Green
Website
aanbieders-groendus
Groendus
Website
aanbieders-janszon-840x473
JansZon
Website
kieszonlog
KiesZon
Website
solisplan 250
Solisplan
Website
aanbieders-solnet-250x141
Solnet
Website
Sunforce-logo-zwart-1024x405
Sunforce
Website
sunprojects logo
Sunprojects
Website
de-zonnefabriek-image-name
Zonnefabriek
Website

Waarom lid worden van Zoncoalitie?

Als lid van Zoncoalitie doe je automatisch mee met elke matchingsprocedure. Gedurende een matchingsprocedure ontvang je een uitvraag met daarin een projectrapportage van het project. Dit omvat alle informatie die je nodig hebt om een offerte uit te brengen.

 

Tevens bevat de uitvraag informatie omtrent de selectiecriteria. Dit zijn de wensen en eisen op basis waarvan de vastgoedbezitter de aanbieder zal selecteren. Na afloop krijgen alle deelnemers aan de matchingsprocedure duidelijke feedback indien ze niet zijn geselecteerd als winnaar.

 

Als lid kom je 1x per jaar bijeen om de toekomst te bespreken en te netwerken. We voeren verbeteringen door zodat de doorlooptijd van projecten korter wordt, er meer vermogen wordt gerealiseerd en er beter wordt ingespeeld op de wensen van de vastgoedeigenaar.

DHG111

Aanbieden via Zoncoalitie

Zoncoalitie is een onafhankelijk platform. Deze heeft als doel het stimuleren van de markt voor zonne-energie, zowel als het genereren van potentiële klanten voor haar leden. Zoncoalitie regelt de SDE++ subsidieaanvraag, de technische haalbaarheidsstudie en geeft onafhankelijk advies bij de keuze voor het exploitatiemodel.

Vervolgens gaat er een gerichte uitvraag richting leden. Deze leden bestaan uitsluitend uit aanbieders van zonne-energie. Vergelijkbare offertes van de leden komen terug bij Zoncoalitie, en de klant kan de best passende aanbieder kiezen.

Zoncoalitie informeert vastgoedeigenaren over de verschillende mogelijkheden en voordelen van zonnestroom, en vraagt enkel offertes uit aan leden voor daken die geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Met andere woorden: een win-win situatie voor zowel zonnestroomaanbieder als vastgoedeigenaar!

7c9b2f5d-fef8-4e72-80e1-f7ce3ac63d07

Hieronder vind je een overzicht van de voorwaarden en de stappen om lid te worden. Download hier de voorwaarden

One pager EPC

Lid worden?

 

 

Decathlon-04545