Onze toewijding aan zonne-energie

Bij Zoncoalitie zijn we vastbesloten om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Onze aanpak is transparant, efficiënt en gericht op het maximaliseren van de opbrengst voor onze klanten en het milieu.

Onze visie

Onze visie is een wereld waarin elk dak wordt benut voor het opwekken van zonne-energie. We willen een positieve impact hebben op het milieu en de samenleving door duurzame energiebronnen te bevorderen. Zowel People, Planet en Profit moeten optimaal werken om dit te bereiken. Zo maken wij duurzame energie toegankelijk voor iedereen.

Onze kernwaarden

20240201 - Fresk - foto 1
Transparant

Bij Zoncoalitie geloven we in openheid en eerlijkheid. We communiceren duidelijk met onze klanten, partners en teamleden. Transparantie is essentieel bij het nemen van beslissingen en het opbouwen van vertrouwen. We streven ernaar om alle relevante informatie te delen, zowel positief als negatief, zodat iedereen goed geïnformeerd is.

Proactief

We zijn proactief in ons handelen. Dit betekent dat we niet alleen reageren op situaties, maar ook vooruitdenken en problemen voorkomen. Wij zien de trends van de toekomst en lopen voorop in de markt. We nemen initiatief, anticiperen op behoeften en streven naar continue verbetering. Ons doel is om altijd een stap voor te zijn en waarde toe te voegen voor onze klanten en partners.

Pragmatisch

 Als autodidactische organisatie zijn we altijd op zoek naar kennis en leren we voortdurend bij. We dagen onszelf uit om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in duurzame energie. We moedigen zelfstudie en persoonlijke groei aan bij al onze teamleden.

Resultaten

0+ gerealiseerde projecten
0MW gerealiseerd vermogen
0 ton Jaarlijkse CO₂-besparing

Ons team

Samen werken we bij Zoncoalitie aan de versnelling van de energietransitie. We zijn een jonge en snelgroeiende club binnen de zonne-energie- en vastgoedsector. Als onafhankelijk platform geven wij advies en ontwikkelen we zonnestroomprojecten op commercieel en maatschappelijk vastgoed. Ons team helpt bedrijven, vastgoedfondsen en gemeenten in heel Nederland bij de realisatie van zonne-energie op daken van meer dan 500 m².

We willen zon de norm maken op commercieel en maatschappelijk vastgoed, daar werken wij iedere dag hard aan. Met ondertussen meer dan 20 collega’s zijn we een leuke hechte ondernemende groep en houden we kantoor in hartje Amsterdam nabij het Olympisch Stadion.

Interesse in werken bij Zoncoalitie? Kijk dan nu bij onze actuele vacatures.

Image
20231123_110512

Echt een duurzame toekomst realiseren?

 

Alex Muhring

CEO