Andantino Egelenburg

Zakelijke zonnepanelen op het dak van Egelenburg
 
aanbieder opdrachtgever
Logo Lens RGB met pay-off klanten-andantino-250x141

Aanleiding en behoefte

Door het plaatsen van zonnepanelen op de grote daken van Andantino, is het mogelijk om een mooie bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Amsterdam. Voortvarend handelen en innovatie is het streven van Andantino, en dat is sinds 2020 ook terug te zien op de daken.

Onze ondersteuning en oplossing

Zoncoalitie zorgt ervoor dat de beste keuze rondom het zonnestroom project gemaakt kan worden. Door het begeleiden gedurende de subsidie aanvraag en het verzorgen van de technische haalbaarheidsstudies is het mogelijk om een hoog rendement én het opwekken van duurzame energie te realiseren. Vanuit een helder beeld op de mogelijkheden, hebben wij gericht kunnen zoeken naar een van de aanbieders van zonne-energie binnen ons netwerk. Vanuit hier is succesvol LENS aan Andantino gekoppeld om de aanleg van zonnepanelen op de grote daken van de verschillende panden te verwezenlijken.

Resultaten

Op het dak van de Andantino op de Egelenburg, liggen nu maar liefst 463 zonnepanelen. In samenwerking met LENS is dit zonneproject in 2018 gerealiseerd.

• 463 zonnepanelen geplaatst
• Vermogen installatie: 139 kWp

 

dji_fly_20230718_130528_265_1689678338955_photo_optimized