Andantino - Stadhouderskade

Zakelijke zonnepanelen op het dak van de Stadhouderskade
 
aanbieder opdrachtgever
Logo Lens RGB met pay-off klanten-andantino-250x141

Aanleiding en behoefte

Door het plaatsen van zonnepanelen op de grote daken van Andantino, is het mogelijk om een mooie bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Amsterdam. Voortvarend handelen en innovatie is het streven van Andantino, en dat is sinds 2020 ook terug te zien op de daken.

Onze ondersteuning en oplossing

Zoncoalitie zorgt ervoor dat de beste keuze voor het zonnestroom project gemaakt kan worden. Zoncoalitie geeft begeleiding gedurende de subsidie aanvraag en het verzorgen van de technische haalbaarheidsstudies. Als resultaat is het mogelijk om een hoog rendement én het opwekken van duurzame energie te realiseren. Vanuit een helder beeld op de mogelijkheden, hebben wij gericht kunnen zoeken naar een van de aanbieders van zonne-energie binnen ons netwerk. Tot slot is vanuit hier LENS succesvol aan Andantino gekoppeld om de aanleg van zonnepanelen op de grote daken van de verschillende panden te verwezenlijken.

Resultaten

Op het dak van de Andantino aan de Stadhouderskade, liggen nu maar liefst 500 zonnepanelen. In samenwerking met LENS is dit zonneproject in 2018 gerealiseerd.

 

dji_fly_20230718_161046_315_1689689504279_photo_optimized

Adantino - Stadhouderskade 2

 

Key facts
  • 150 kWp vermogen
  • 500 zonnepanelen