Projecten

Breevast

Breevast realiseert de ontwikkeling van duurzame gebouwen, en daarbij komt ook de aanleg van zonnepanelen om de hoek kijken.


 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-janszon-840x473

 

klanten-breevast-250x141

Aanleiding en behoefte

Breevast realiseert de ontwikkeling van duurzame gebouwen, en daarbij komt ook de aanleg van zonnepanelen om de hoek kijken. Hierdoor leveren zij mooie bedrijfspanden aan de samenleving en zorgen zij ook voor het welzijn van het milieu.

Onze ondersteuning en oplossing

Zoncoalitie heeft Breevast ondersteunt tijdens de subsidie aanvraag en de technische haalbaarheidsstudies verzorgd. Hierdoor is het mogelijk om hen zo goed mogelijk te adviseren over de aanleg van zonnepanelen. Nadat alle mogelijkheden werd gevisualiseerd, hebben wij gericht gezocht naar een passende macht binnen onze leden (aanbieders van zonne-energie). Uiteindelijk werd de samenwerking tussen Breevast en Janszon tot stand gebracht en werd de aanleg van zonnepanelen in 2020 gerealiseerd.

Resultaten

Het dak van Breevast zijn bijna 600 zonnepanelen geplaatst. Dit zonnestroomproject, verwezenlijkt door Janszon, zorgt daardoor voor ruim 100.000 CO2 reductie per jaar en draagt daardoor een steentje bij aan de strijd voor duurzaamheid.

• 317 zonnepanelen geplaatst
• Vermogen installatie: 95 kWp

 

 

Gerelateerde artikelen