Smartlog - DHG - Roosendaal

Zakelijke zonnepanelen gerealiseerd door Zoncoalitie voor DHG
 
aanbieder opdrachtgever
Logo sunprojects klein

 

logo dhg

 

 

Samen met DHG Two Zero en Sunprojects heeft Zoncoalitie het smartlog distributiecentrum in Roosendaal voorzien van 5.336 panelen. Deze panelen zullen samen een vermogen van meer dan 2,3 megawattpiek opbrengen.  

DHG en Zoncoalitie zijn de samenwerking gestart vanuit de behoefte goed inzicht te krijgen in de business case en technische specificaties van hun zonneproject. Door middel van een Haalbaarheidsstudie is het hele dak in kaart gebracht en is exact berekend wat de opbrengsten en voordelen voor zowel de eigenaar als de huurder zijn. Het eindresultaat is een compleet programma van eisen dat is aanbesteed in de markt.  

Met de Matching software in Zoncoalities eigen portal konden leveranciers zich inschrijven op dit project. Sunprojects heeft deze matching gewonnen. 

DHG Two Zero kijkt tevreden terug op de samenwerking: 'Met de transparante werkwijze van Zoncoalitie weten wij exact waar wij aan toe zijn op het gebied van rendement, techniek en duurzaamheid. En door de onafhankelijke aanpak bereiken wij ons doel: kwalitatief en duurzaam vastgoed.'

DJI_0169