Projecten

Hedin Automotive - Helmond

Bekijk hier het zonnestroomsysteem dat Hedin Automotive in samenwerking met Zoncoalitie in Helmond liet installeren.


 

aanbieder

opdrachtgever
solisplan 250

 

Logo Hedin

 

Zoncoalitie levert duurzame energieoplossingen op maat voor bedrijven en organisaties. En we hebben weer een prachtig project afgerond! Onlangs hebben we een zonnestroominstallatie gerealiseerd voor Hedin Automotive (voorheen Janssen Kerres) op hun pand aan de Varenschut in Helmond. Dit was het tweede project dat Zoncoalitie voor deze klant uitvoerde. Janssen Kerres werd begin 2024 overgenomen door Hedin Automotive, een landelijke dealer met meer dan 75 vestigingen en 28 automerken.


100 zonnepanelen op het dak

Na het doen van een haalbaarheidsstudie en het doorlopen van het matchingsproces door Zoncoalitie, viel de keuze op uitvoering door Solisplan. Deze aanbieder heeft 100 zonnepanelen geplaatst op het dak van het pand van Hedin Automotive. Het gerealiseerde vermogen is 50 kWp. Dit is voldoende om het pand van stroom te voorzien, de CO₂-uitstoot te verminderen, en is afgestemd op het formaat van de kleinverbruikaansluiting.


Voordelen van de zonnestroominstallatie van Zoncoalitie

De zonnestroominstallatie van Zoncoalitie biedt Hedin Automotive verschillende voordelen. Hieronder staan enkele voordelen opgesomd:

Besparing op energiekosten De zonnestroominstallatie van Zoncoalitie zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten van het bedrijf. Dit is een belangrijk voordeel voor partijen die hun kosten willen verlagen.

Duurzaamheid De zonnestroominstallatie draagt bij aan een duurzame toekomst. Door gebruik te maken van zonne-energie wordt de CO₂-uitstoot verminderd en wordt er minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.

Maatwerk Zoncoalitie levert duurzame energieoplossingen op maat. Dit betekent dat de zonnestroominstallatie van Zoncoalitie volledig is afgestemd op de behoeften van Hedin Automotive.

Het project dat Zoncoalitie samen met Solisplan heeft gerealiseerd, is een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die hun energiekosten willen verlagen en willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Neem contact op met ons voor meer informatie over de mogelijkheden!

 

DJI_0562 DJI_0560

 

Gerelateerde artikelen