Projecten

Kantoor van Redevco in Amsterdam

Vastgoedbedrijf Redevco haalt maximaal rendement uit haar herstelde zonnestroominstallatie met behulp van Asset Management door Zoncoalitie.


 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-sunforce

 

Redevcologo

 

Aanleiding en behoefte

Op het hoofdkantoor van vastgoedbedrijf Redevco aan de Wibautstraat in Amsterdam lag al sinds februari 2017 een zonnestroominstallatie die bestaat uit 234 panelen (63.3 kWp). Helaas functioneerde de installatie sinds 2021 niet meer, als gevolg van een defecte omvormer. Met zicht op een aankomende Scope 12-keuring schakelde Redevco Zoncoalitie in om het project in orde te maken én te houden.

Onze ondersteuning en oplossing

Samen met Redevco heeft Zoncoalitie gekeken naar de mogelijkheden voor het herstellen van de installatie. Op basis van de resultaten is dit bedrijf gekoppeld aan onze partner Sunforce, die alle herstel- en controlewerkzaamheden uitvoerde, inclusief vervanging van de omvormer. Het volledige zonnestroomsysteem is nu weer up and running. Om Redevco te verzekeren van maximaal rendement uit haar bedrijfspand, wordt dit project voortaan zorgvuldig gemonitord door middel van Zoncoalities Asset Management.

Resultaten

• 234 optimaal functionerende zonnepanelen
• Vermogen installatie: 63.3 kWp

DJI_0515DJI_0520

 

Gerelateerde artikelen