Distributiecentrum - Edmond de Rothschild - Barendrecht

 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-devcon-840x473

 

EDR logo

 

Aanleiding

Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (REIM) is het beheer van vastgoedbeleggingen binnen de groep Edmond de Rothschild. Dit geïntegreerde vastgoedplatform, dat negen kantoren heeft in zeven Europese landen, verenigt teams van topdeskundigen om waarde te genereren op alle soorten vastgoedactiva.

EdR is ervan overtuigd dat zij, via directe investeringen en samen met haar klanten, de grote veranderingen in deze sector moet faciliteren en financieren, of het nu gaat om ruimtelijke ordening, de ontwikkeling van innovatieve en duurzame gebouwen of de renovatie en energieoptimalisatie van verouderde gebouwen. Daarom besteedt het bedrijf ruimschoots aandacht aan de transitie naar een schone energie-economie en werd Zoncoalitie ingeschakeld voor de realisatie van een zonnesysteem op het distributiecentrum aan Riga 10 in Barendrecht.

Onze ondersteuning en oplossing

Edmond de Rothschild heeft een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren door Zoncoalitie, op basis waarvan doelgericht kon worden gezocht naar een geschikte uitvoerder voor dit project. Het matchingsproces vond plaats op ons platform van 20+ installateurs van zonne-energie. EdR koos al snel voor Devcon, waarna de zonnestroominstallatie succesvol werd gerealiseerd. 

 

DJI_0158

DJI_0160

 

Key facts
  • 324 kWp vermogen
  • 712 zonnepanelen