Speeltuinvereniging Nieuwendam

 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-janszon-840x473 Speeltuinvereniging Nieuwendam logo

Aanleiding en behoefte

Speeltuinvereniging Nieuwendam streeft naar een prettige en leefbare buurt voor zowel de jonge als oudere generatie. Zij hopen Amsterdam Noord een beetje groener te maken, en dat is gelukt door de aanleg van 46 zonnepanelen. Zo creëer je samen een mooie en bovenal zonnige toekomst.

Onze ondersteuning en oplossing

De aanleg van zonnepanelen brengt veel verschillende mogelijkheden met zich mee. Zoncoalitie heeft de Speeltuinvereniging Nieuwendam hierbij van advies voorzien. Wij begeleiden in de subsidie aanvraag en het organiseren van technische haalbaarheidsstudies, waardoor een gerichte uitvraag naar onze leden (aanbieders van zonne-energie) kan worden opgesteld. Zo werden Speeltuinvereniging Nieuwendam en Janszon een match en werden de daken van de speeltuin in 2018 van zonnepanelen voorzien.

Resultaten

Om de kinderen onder de zon te laten spelen, wilde speeltuinvereniging Nieuwendam graag de aanleg van zonnepanelen realiseren. Zoncoalitie heeft de samenwerking met Janszon tot stand gebracht en het zonnestroomproject is in 2017 succesvol afgerond.

• 46 zonnepanelen geplaatst
• Vermogen installatie: 13 kWp

Speeltuinvereniging Nieuwendam-1