Stinis – Krimpen ad Lek

Stinis – Krimpen ad Lek
 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-devcon-840x473 Stinis-240x150

Aanleiding en behoefte

Er is weer een mooi project opgeleverd: Op het dak van het kantoor en het bedrijfspand van Stinis in Krimpen aan de Lek liggen nu 720 panelen! Voor dit dak is in het najaar van 2020 de SDE+ beschikking is aangevraagd.

Onze ondersteuning en oplossing

Door middel van een gedegen projectvoorbereiding heeft Zoncoalitie duidelijk het potentieel van dit gebouw onderzocht en uitgewerkt. Zo kon de eigenaar goed overzien wat zon op dit dak inhoudt. Het project is vervolgens met de volledige projectrapportage uitgezet onder de leden van de Zoncoalitie. Hierop zijn in het voorjaar van 2021 verschillende aanbiedingen binnengekomen en heeft de eigenaar vervolgens voor Devcon Ecosystems gekozen. In de zomer van 2021 is de bouw gestart en het systeem is afgelopen maand voor oplevering onderworpen aan een 3rd party SCIOS Scope 12 Audit, om zeker te zijn dat er aan de kwaliteitseisen wordt voldaan. De cliënt is tevreden met het proces en Zoncoalitie zal komende tijd het beheer op zich nemen. Zo komen alle partijen samen op de beste wijze tot hun recht!

 

Resultaat

Op het dak van de gebouwen in Krimpen aan de Lek, heeft Devcon Ecosystems succesvol de plaatsing van zonnepanelen verzorgd.

Key facts
  • 296,4 kWp vermogen
  • 720 zonnepanelen