Projecten

Tuincentrum Osdorp

Waar het leek alsof het Tuincentrum niet groener kon, was dit wel zo! Nu wonen alle planten, bloemen en nog veel meer onder de zon.


 
aanbieder opdrachtgever
aanbieders-solnet-250x141 klanten-tuincentrumosdorp-250x141

Aanleiding en behoefte

Waar het leek alsof het Tuincentrum niet groener kon, was dit wel zo! Nu wonen alle planten, bloemen en nog veel meer onder de zon. Door het plaatsen van zonnepanelen op de prachtig grote daken van Tuincentrum Osdorp worden bijna 100 huishoudens aan stroom per jaar bespaard. Naast het maximaliseren van rendement, leveren zij nu ook hun bijdrage aan de verduurzaming van Amsterdam.

Onze ondersteuning en oplossing

Met grote daken zoals die van Tuincentrum Osdorp, is het van belang om goed te onderzoeken welke zonnepanelen en technieken hier het beste bij passen om een accuraat en passend exploitatie model te leveren. Zoncoalitie adviseert en begeleid bij dit proces, en heeft in samenwerking met Tuincentrum Osdorp een helder plan opgesteld waardoor doelgericht kon worden gezocht naar een goede match. Binnen ons platform van 25+ aanbieders van zonne-energie hebben wij Tuincentrum Osdorp gekoppeld aan Solnet en is de aanleg van de zonnepanelen in 2018 gerealiseerd.

Resultaten

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam heeft sinds 2018 haar daken laten verzonnen. Solnet heeft dit zonnestroomproject succesvol gerealiseerd.

• 1032 zonnepanelen geplaatst
• Vermogen installatie: 289 kWp

TuincentrumOsdorp2

 

 

Gerelateerde artikelen