Vacatures

Vacature: Junior Projectmanager

Voor de uitbreiding van ons Project Management team zoeken we een enthousiaste projectmanager


 

Wat heb je nodig?

Wat krijg je? 

 • gezonde dosis assertiviteit, analytische en kritische blik
 • afgeronde hbo- of universitaire opleiding met affiniteit voor techniek en duurzaamheid
 • team spirit, commerciële aanleg, durf en enthousiasme over de energietransitie
 • 0 - 5 jaar ervaring met projectmanagement
 • servicegerichte houding met goede communicatieve vaardigheden
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Salaris passend bij je ervaring en de markt
 • Flexibele werktijden voor een gezonde work-life balance. Combinatie tussen werken op kantoor en thuis.
 • Kantoor naast het Olympisch stadion in Amsterdam
 • Informele werkomgeving met ruimte voor je eigen inbreng en om nieuwe ideeën uit te werken
 • Uitdagende projecten
 • Maandelijkse teamborrels en andere gezelligheid met het Zoncoalitieteam
 • Een plek in een jong en snelgroeiend team met solar experts met volop kansen om je te ontplooien
 • De kans jouw duurzame bijdrage aan de energietransitie te leveren

 

Over de vacature

Als Junior projectontwikkelaar ontwikkel je zonnestroomprojecten voor verschillende klanten, van subsidieaanvraag tot aan de kant-en-klare oplevering van het systeem. Je bepaalt samen met de klant (vastgoedeigenaar of belegger) wat de wensen en de eisen van het project zijn en je vertaalt dit naar de optimale uitvraag bij verschillende installateurs. Je bespreekt de ontvangen offertes met de klant zodat die de beste keuze kan maken voor een installateur en je blijft tijdens en na de installatie nauw betrokken om zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.  

Onze klanten (grote professionele partijen) hebben vastgoed door het hele land. Je zal afwisselend op een projectlocatie, bij de klant op kantoor en bij ons op kantoor werkzaam zijn. Thuiswerken is ook geen probleem. Op locatie werk je samen met de klant en andere stakeholders zoals de eventuele gebruikers (huurders), de huisinstallateur en andere technische partijen. Op ons kantoor werk je met het hele team samen om de klant te verzekeren van een soepel proces en zorg je voor verbeteringen in onze interne procedure. 


Jouw groeipad

Je hebt natuurlijk zelf veel invloed op je groeipad binnen Zoncoalitie. Er is budget om (online) cursussen te volgen en als Zoncoalitie hard groeit, dan groei jij mee. Over het algemeen is het zo dat je na je eerste jaar bij ons een aanvullende dienst voor solar carports kunt uitwerken. Vervolgens kun je je ontwikkelen tot medior projectontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de zelfstandige acquisitie van projecten. 


Over Zoncoalitie

Zoncoalitie helpt bedrijven en vastgoedfondsen bij de ontwikkeling van zonnestroomprojecten op daken van 500 m2 en groter. Wij voeren een technische en financiële haalbaarheidsstudie uit, waarna zij kunnen kiezen uit de beste aanbiedingen voor hun project. Samen doorlopen we alle fases van de realisatie. En ook als de zonnepanelen al op het dak liggen, helpt Zoncoalitie hen het meeste uit de zon te halen.  

Ons advies is volledig onafhankelijk: we hebben geen voorkeur voor een bepaalde leverancier of juridische structuur. Wél voor een goede business case, ongeëvenaarde transparantie en efficiëntie. Wij zijn verantwoordelijk voor de zonnepanelen op panden van bekende organisaties als Albert Heijn, DHG, Annexum en de Brandweer Amsterdam-Amstelland.Heb je interesse? Laten we afspreken!


Wil je ons team komen versterken. We leren je graag kennen tijdens een kop koffie bij ons op kantoor. Heb je vragen over bovenstaande vacature, neem dan contact op met Caroline via caroline.vanherwerden@zoncoalitie.nl.

Voor recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld
 

Gerelateerde artikelen