Vacatures

Vacature: Projectmanager

Voor de uitbreiding van ons Project Management team zoeken we een enthousiaste projectmanager


Jouw opdracht


Als Projectmanager ontwikkel je zonnestroomprojecten voor verschillende klanten, van subsidieaanvraag tot aan de kant-en-klare oplevering van het systeem. Je bepaalt samen met de klant (vastgoedeigenaar of belegger) wat de wensen en de eisen van het project zijn en je vertaalt dit naar de optimale uitvraag bij verschillende installateurs. Je bespreekt de ontvangen offertes met de klant zodat die de beste keuze kan maken voor een installateur en je blijft tijdens en na de installatie nauw betrokken om zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Wil jij graag meewerken aan de energietransitie? Vind je het leuk om in een jong en dynamisch team te werken, in hartje Amsterdam? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet je werkdag eruit?


Onze klanten hebben vastgoed door het hele land. Je zal afwisselend op een projectlocatie, bij de klant op kantoor en bij ons op kantoor werkzaam zijn. Thuiswerken is ook geen probleem. Op locatie werk je samen met de klant en andere stakeholders zoals de eventuele gebruikers (huurders), de huisinstallateur en andere technische partijen. Op ons kantoor nabij het Olympisch stadion in Amsterdam werk je met ons hele team samen om een soepel proces voor de klant te waarborgen en realiseer je verbeteringen in ons interne proces. 


Wat heb je ons te bieden?


• Je bent assertief, analytisch en durft kritisch te zijn waar nodig
• Minimaal hbo-diploma richting Bouwkunde, (technische/bouwtechnische) Bedrijfskunde of een technische richting; of minimaal HBO werk-/denkniveau verkregen door ervaring binnen de technische branche en of vastgoed.
• Je werkt graag in een team, bent commercieel, hebt een gezonde dosis durf en bent enthousiast over de energietransitie
• 0 - 5 jaar ervaring met (technische)projecten op operationeel niveau
• Je hebt een dienstbare houding met goede communicatieve vaardigheden
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Dit bieden wij jou!


• Marktconform salaris passend bij je ervaring (range van 2500 - 4000 per maand bruto)
• Flexibele werkplek inclusief thuiswerken (streven is 50/50) 4 of 5 dagen per week, met flexibele werktijden voor een gezonde work-life balance.
• Laptop
• Kantoor naast het Olympisch stadion in Stadium in Amsterdam
• Open werkomgeving met ruimte voor je eigen inbreng en om nieuwe ideeën uit te werken
• Maandelijkse teamborrels en andere outings met het Zoncoalitie team
• Onderdeel zijn van een jong en snelgroeiend team met solar experts met volop kansen om je te ontplooien
• Duurzame bijdrage aan de energietransitie

Heb je interesse? Laten we afspreken!


Wil je ons team komen versterken. Stuur je CV naar alex.muhring@zoncoalitie.nl, als je voldoet aan de vereisten leren we je graag kennen tijdens een kop koffie bij ons op kantoor. Heb je vragen over bovenstaande vacature, neem graag met ons contact op.

 

Over Zoncoalitie


Als onafhankelijk platform realiseren wij zonnedaken en slimme energieoplossingen voor vastgoedeigenaren. Wij geloven dat de ontwikkeling van zonnedaken gemakkelijk gemaakt kan worden door onze collectieve kennis beschikbaar te maken via onze onlineapplicatie. Ons doel is om de ontwikkeling van zonnedaken zo veel mogelijk te standaardiseren en tegelijkertijd in de realisatie de hoogste kwaliteitseisen na te streven. Toch is iedere klant en ieder vastgoed anders dus is er voor iedere situatie nog altijd een op maat gemaakt advies nodig.

Wij werken momenteel aan 150 zonnedaken door heel Nederland met een team van 15 solar specialisten. Daarnaast beheren we ook operationele projecten voor de lange termijn. Hierin monitoren we de installatie, financiële rapportage, geven inzicht in data en adviseren over innovatieve energieoplossingen zoals opslag en EV-charging en het verhandelen van de opgewekte stroom.

 
 

Gerelateerde artikelen