Blog

Zoncoalitie Beheer

De visie van Zoncoalitie Beheer is om samen met onze klanten de zonnestroom installaties te blijven monitoren en verbeteren op alle vlakken, zowel commercieel als technisch.


Zoncoalitie Beheer is in 2020 gevormd als spin-off van het Zoncoalitie projectbureau. Zo zorgen we ervoor dat het rendement van de installatie optimaal blijft, ook in de toekomst.

 

Welke services biedt Zoncoalitie Beheer aan?


Er zijn vier verschillende diensten waarmee Zoncoalitie Beheer jou kan ondersteunen:

Document beheer

Wij zorgen dat alle benodigde documenten, subsidies, etc netjes worden bijgehouden en gearchiveerd. Zo weet jij dat je nooit iets vergeet of in mogelijkerwijs in de problemen komt. Alle documentatie en correspondentie op één plek, zo behoud jij het overzicht!


Financiële en data-inzichten

Wij controleren alle data vanuit jouw installatie, zodat je precies weet hoeveel jij opwekt. Ieder half jaar ontvang je een financiële rapportage en zorgen wij ervoor dat alle administratie op orde is. Ook nemen wij een extra stap en gaan samen met jou op zoek naar omzet verhogende mogelijkheden, zodat het rendement van jouw zonnestroom installatie mogelijk nog hoger wordt.


Compliance

Je weet altijd zeker dat jouw installatie voldoet aan alle wet- en regelgeving met RVO en CertiQ en aan alle verzekerings-eisen. Wij zorgen dat je nooit in de knoop komt met de eisen die jouw verzekering stelt als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd wat betreft veiligheid van jouw installatie.


Contract management

Wij zorgen dat jouw onderhoudscontract en de voorwaarden hiervan bij jouw situatie past. Daarna evalueren wij de installaties periodiek en zorgen dat jouw onderhoudscontract op de juiste wijze wordt nageleefd. Wij berekenen wij de gegarandeerde opbrengst van installateurs en checken of de doelen worden behaald. Ook evalueren we contracten met de energieleverancier, het meetbedrijf en huurders.


Interesse in een 1 op 1 gesprek?

christian clem

Christian Clem

Director Asset Management

Plan een meeting

________________________________________

linkedin-50px

 

Doe de gratis vastgoedscan

Hoeveel € levert het dak van jouw bedrijfspand op?

Ontvang een gratis legplan van jouw dak inclusief business case

Gerelateerde artikelen